Skip to content

Om meg

Vinger over Afrika

Alle mennesker trenger en  ferie i ny og ne. Dette gjelder også oss engler. Vi som tilfeldigvis har utnevnt oss selv til sjefsengler. Det gjorde nemlig jeg en dag i 2003. Siden den gang har ikke livet vært det samme siden…


«Uansett vinger eller ei – livet er ment til å være godt.»


En ting er at det er veldig miljøvennlig å ha tilgang på egne vinger som kan ta oss med verden rundt. Innimellom er det litt bagasje som skal med, eller at vingene rett og slett bare litt rustne eller slitne. Akkurat det er tilfellet nå. Vingene henger som bare det – og jeg bare må få meg litt ferie.


Jeg skal på flytur til Sør Afrika. Jeg har vært her i fjor også, så det blir garantert gjensyn med noen av de samme stedene og hyggelige menneskene – og minnene fra den gang og denne gang skal jeg dele med deg her på bloggen. Jeg skal besøke noen svært gode venner fra byen der jeg vokste opp; Arendal. Sissel og Geir Tellefsen reiste med to barn og kjøpte hus, vingård og spahotell i Cape Town og Robertson.

Kontrastene er store i landet som venter… Den aller største fattigdom og en enorm rikdom kan skimtes. Det er tid for ettertanke og ikke minst så er det umulig å ikke ville gjøre noe for alle de skjebnene som lever under helt grusomme kår og på en måte ingen av oss noensinne kan tenke oss.

«Opplevelsene skal jeg dele med deg»

Reklamer
5 kommentarer leave one →
 1. 27/12/2009 13:31

  Hei Celine!
  God tur til SA. Skal bli spennende å følge deg på bloggen.

  • 27/12/2009 14:49

   Hei Per!
   Tusen takk:) Jeg gleder meg veldig mye og er virkelig klar for sol, sommer og sørligere breddegrader nå. Skal sende deg små glimt av varmegrader, lange dager og latter…
   Pass på vinterlandet her hjemme!

 2. Mona (nurk56) permalink
  27/12/2009 21:54

  Ønsker deg en velfortjent og opplevelsesrik ferie. Gleder meg til dine reisebrev!

 3. 10/01/2010 20:34

  Hi Celine
  It was so fantastic to meet you this weekend. What a wonderful time we had at Rosendal. We hope to see more of you. when you fly – do drop by.
  Much Love
  Natalie – Angel in training – South Africa

  • 23/01/2010 22:04

   Hi Natalie, angel in training:)
   So nice to have met you too:)))) It´s the most awesome and fantastic birthdayparty ever! I will make a blogpost about her birthday soon. Have a video with us dancing..barefoot and happy at Rosendal. Of course I´ll fly by next time I´m in town. Of course! Say hello to your wonderful princes from the chiefangel.
   And Natalie, don´t forget to give me updates about the-things-you-know-what-I-mean..?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: